2014. február 10., hétfő

* Chapter 3 - Aljas féreg..

Sziasztok!
Oh God! Gyerekek hát el se tudjátok képzelni mennyire jó érzés, hogy ilyen kedves, pozitív visszajelzéseket kapok a részekhez! Teljesen feltöltődök és úgy érzem mindenre képes vagyok! Hmm.. oké azért nem fogok leugrani egy felhőkarcolóról.. de tényleg nagyon köszönöm! Sokat jelent nekem és remélem a friss rész is ugyanannyira fog tetszeni, mint a korábbiak. Nem is fecsegek tovább.
Jó olvasást! (: 
 ----------------------------------------
 
Miután Christian hosszas győzködés után sem tudta rávenni Ambert a maradásra, határozottan a lelkére kötötte, hogy ha bármire szüksége van vagy ha csak segítségre lenne szükségre, hívja fel. Soha nem bocsátaná meg magának, ha valami bántódása esne amíg távol van. Amióta csak ismerik egymást mindig együtt voltak és bármi is történt ott voltak egymásnak. Úgy tekintenek egymásra, mintha csak testvérek lennének.
Ezért sem képes megérteni, hogy Ashley miért ennyire ellenszenves vele. Hisz Amber egy nagyon jó lelkű lány. Kedves, aranyos és mindenkinek segít, ha kell. Hogy lehet egy ilyen csodás embert nem kedvelni? Igazságtalanul bánik vele. És most igazságtalanul elüldözte őt. Ha bármi baja esik.. az az ő lelkén fog száradni. Azt pedig soha nem fogja megbocsátani neki. Még akkor sem, hogy ha az egyik legrégebbi barátja.
- Megjöttem.. - csukta be maga mögött a bejárati ajtót, majd felakasztotta a fogasra kabátját és rosszkedvűen bement a nappaliba.
- CC! Csak hogy megjöttél! - pacsizott le vele Andy - Na sikerült beszélned vele?
- Nem..
- És akkor ez azt jelenti, hogy ő most tényleg itt hagy minket? - kérdezte kétségbeesetten Jeremy.
- Úgy néz ki. Bár azt hiszem ez valakinek talán nem is jelent olyan nagy problémát. - mondta szemrehányóan, mire a srácok egy megvető pillantást vetettek a csendben, a fotelban kuporgó Ashleyre.
- Most mi van? - szólalt meg az említett.
- Ashley.. téged tényleg ennyire nem érdekel az amit tettél? - fakadt ki Jake.
- Miért, mit tettem?
- Elüldözted Ambert! Szóval most remélem örülsz. Végre elérted a célodat. - dobta le magát a kanapéra Christian.
- Rohadtul tévedtek, ha azt hiszitek ez volt a célom.. - állt fel a helyéről felháborodottan.
- Istenem! Ne hogy már neked álljon feljebb.. Mit ártott neked az a lány? Mi?! - pattant fel CC is - Magad sem tudod mi bajod van vele..
- Ne feszítsd túl a húrt! Nem tudsz te semmit.. - lépett barátja elé a fekete hajú.
- Pontosan tudom, hogy csak egy aljas féreg képes ekkora szemétségre..
- Minek neveztél? - lökte meg a mellkasánál fogva. Ám mielőtt még bármi baj történhetett volna a srácok tettre készen Ashley és Christian közé ugrottak.
- Srácok nyugi! Semmi szükség a balhéra.. - magyarázta Andy.
- Egyikőtöknek sem lesz jobb, ha most egymásnak estek! - folytatta Jake.
És ebben az egyben teljesen igaza volt Jakenek. Az erőszak nem vezet semmire. És ezt talán Ashleynek kellene a legjobban tudnia. Azzal, ha most összeverekszik Christiannal, óriási hibát követne el. És nem csak elveszítené az egyik legjobb barátját, hanem megszegné a magának tett ígéretét is. Hiszen megfogadta magának, hogy ő soha nem lesz olyan.. ő soha nem tesz olyat..
Ahogy Jeremy próbálta visszatartani őt barátjától mindezek a gondolatok villantak be szemei előtt. Egy pillanat alatt összeszedte magát és egy mély lélegzetvétel után hátrébb lépett.
- Úgy érzem baromira félre ismertél engem Christian.. - vetette oda neki, majd lerázva magáról a srácok védelmező kezeit, kiviharzott a nappaliból egyenesen a szobája felé.

***

Ideges volt, ehhez nem fér kétség. De miért? Talán azért, mert tudta pontosan igazuk van a srácoknak.. mindenben. Szemét volt Amberrel.. ráadásul ok nélkül. Vagy talán még sem? Ezt egyedül csak ő tudhatja. Csak saját maga tudja mit miért tesz.
Ha talán pár évvel korábban találkoztak volna minden másképp alakult volna. De az is lehet, hogy nem.. Azok után ami történt.. soha többet nem tud megbízni senkiben. Még akkor sem, ha legbelül ő maga is tudja, nem helyes amit tesz, akkor sem fog megváltozni. Nem történhet meg újra.. egyszerűen nem.
Már legalább egy órája csak ott gubbasztott az ágyában amikor kopogtattak az ajtaján.
- Mit akarsz? - kérdezte unottan.
- Ashley én vagyok az CC. Beszélnünk kell.
Pár perc hezitálás után végül felkelt az ágyból és az ajtóhoz csoszogva kinyitotta azt.
- Gyere be.. - engedte előre.
- Nézd. Sajnálom az előbbit. - ült le az ágyra - De neked is meg kell értened, hogy miért borultam ki ennyire..
- Igen tudom. És én is sajnálom. Nem állt szándékomban kárt tenni benned.. - mosolyodott el a mondat végére.
- Figyelj. Beszéljük meg.. mert ez így nem állapot. Miért vagy ennyire ellenszenves Amberrel? Kérlek mond el.. 
- Bonyolult.
- Időm, mint a tenger.
Vicces, hogy Christian minden helyzetből kitud hozni valami jót. Akárki próbálna kibújni egy őszinte beszélgetés alól, ő valahogy mégis mindig ráveszi az embert, hogy kiöntse neki a szívét.
- Azt hiszem ezt te is tudod pontosan.. - sóhajtott gondterhelten.
- Én? Biztos vagy benne? - kérdezte értetlenül a fekete, majd megpróbált visszaemlékezni azokra a dolgokra amiket még Ashley mesélt neki - Ne.. Ugye nem? 
Hirtelen eszébe jutott mi lehet a baj.
- Nem akarok erről beszélni..
- Ashely nem teheted ezt. Figyelj rám. Az nagyon régen volt és már eltelt egy csomó idő. Próbáld meg elfelejteni. Ne tedd tönkre az életed.. - tette barátja vállára a kezét.
- Nem teszek tönkre semmit..
- De igen! Azzal, hogy eltaszítod magad Ambertől, egy olyan dolog miatt ami már ezer éve történt. És különben is. Ő nem az a lány. Ő teljesen más.. Próbálj már meg csak egy kicsit is bízni benne!
- Hagyjuk ezt! Nem akarok erről beszélni már megmondtam. - állt fel a helyéről - Azt hiszem, most inkább az lesz a legjobb, ha egy kicsit egyedül maradok.
- Ashley ne csináld.. kérlek! 
- Hagyj magamra.. - nyitotta ki az ajtaját, majd Christian egy lemondó sóhajjal elsétált.
Ashley pedig fáradtan eldőlve az ágyában megpróbált nem gondolni semmire.. és senkire. Szeretett volna egy kicsit másra gondolni. Egy kicsit kikapcsolni. Olyan jó lenne, ha végre nem kellene a múlt sérelmei miatt szenvedni. Akkor minden sokkal szebb és jobb lenne.. minden.
 
~~~~~
 
Mára ennyi. Remélem mindenkinek tetszett. Folytatás hamarosan. Addig is ne felejts el komizni és csillagozni! :)

2 megjegyzés:

  1. hello! ^^
    ez is mint a többi jól meg lett írva. :) remélem hamarosan tudni fogjuk, hogy Ashley miért ilyen gonosz Amberrel. baromira kíváncsi vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett. Igen.. hamarosan ha nem is olyan gyorsan de minden kiderül ^^.♥

      Törlés